Најдобриот студентски Дом

Хилјадников.

Судент си? ..Бараш сместување?

На право место си.. Пријави се веднаш

Лесен и брз начин на пријавување

Чекор 1 (задолжително)

Достави ги потребните документи во просториите на домот лично за да ги провериме дали се точни и доколку има потреба да ги корегираме и комплетираме на време!

потребни документи  >>

el-forma

Чекор 2 (опционално)

Пополни електронска пријава на
e-uslugi.mon.gov.mk

Чекор 3 (опционално)

Испрати ни ја електронската пријава и број во pdf формат на нашиот е-маил smestuvanje@hiljadnikov.com.mk

PRIKACI-I-ISPRATI
move-in-giff

Чекор 2

Почитувај ги роковите за сместување и веднаш всели се

Опис на Домот и услуги

Вклучена исхрана за секој студент (ручек и вечера)

Видови на Апартмани

Во секој Aпартман

Во склоп на Домот

Атрактивна Локација
Центар 100%
Квалитет
ОДЛИЧЕН 100%
Услуга
ПЕРФЕКТНА 100%

Успешни приказни од нашите Студенти:

Контактирајте не:

Биди секогаш во тек со сите новитети!

Не спамираме!