Најдобриот студентски Дом

Хилјадников.

Судент си? ..Бараш сместување?

На право место си.. Пријави се веднаш

За родителите

Оваа година за прв пат го запишувате вашето дете на факултет
Во дилема сте за сместување каде… како… што?

Го испрќате во Нов град, Нова средина… Се прашувате дали ке се снајде само, што ќе јаде, со кого ќе се дружи, дали ќе се вклопи во новата средина, дали ќе учи или само ќе “скита” и шета. Уште поголем проблем за вас е ако не најдете сместување на време може да останете без избор.

Сите овие прашања се нормални и ние ве разбираме, затоа Ви нудиме решение

Резервирајте место сега во нашиот студентски дом кој се наоѓа во стогиот центар на градот Штип близу до сите факултети. Нашите апартмани се климатизирани со бесплатен интернет и кабловска телевизија, а во нив има мини кујна и фрижидер како и засебен тоалет со туш. Во склоп на домот има студентска кујна, читална, перална пинг-понг. Домот е со инсталиран видео надзор, а влезот е со електронски клуч.
Направете го правиот избор не мислете се 

Брз начин на пријавување

Чекор 1 (задолжително)

Достави ги потребните документи во просториите на домот лично за да ги провериме дали се точни и доколку има потреба да ги корегираме и комплетираме на време!

види кои се потребни документи>>

Чекор 2 (опционално)

Пополни електронска пријава на
e-uslugi.mon.gov.mk

Чекор 3 (опционално)

Испрати ни ја електронската пријава и број во pdf формат на нашиот е-маил smestuvanje@hiljadnikov.com.mk

Чекор 4

Почитувај ги роковите за сместување и веднаш всели се

Опис на Домот и услуги

Вклучена исхрана за секој студент (ручек и вечера)

Видови на Апартмани

Во секој Aпартман

Во склоп на Домот

Локација
Ценатр 100%
Квалитет
ОДЛИЧЕН 100%
Услуга
ПЕРФЕКТНА 100%
Број на резервации за 2021/2022... побрзај резервирај на време!
31%

Контактирајте не:

Биди секогаш во тек со сите новитети!

Не спамираме!