+389 (0) 76 569 705

Локација Центар

Локацијата на Студентски Дом "ХИЛЈАДНИКОВ"-Штип е во строг центар на градот Штип.
Пешки се оди скоро до сите факултети на пример :
- Медицински Факултет 8 минути.
- Правен Факултет 8 минути.
- Економски Факултет 8 минути.
- Образовни Науки 12 минути
- Музичка Академија 9 минути.
- Фиммска Академија 7 минути.
- "Кампус 2" 25 минути.
- "Кампус 4" 55 минути.

Следете не на социјалните мрежи:

Награди и признанија:

Биди секогаш во тек со сите новитети!

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
Barber&Bar2
077 665 528 | 078 804 631
ОПТИКА ДР ЛИДИЈА ОКОЛУС ШТИП
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
Photographer & Videographer
Wedding | Event
Portrait photographer
ФАН ПОРТАЛ ЗА ЗАБАВНИ ВЕСТИ

За Градот Штип
mk_MK