Store Affiliates

Ова е делот за партнери на Студентски Дом Хилјадников-Штип.

Ако сте постоечки партнер, најавете се за да пристапите до вашиот профил.

Ако сеуште не сте партнер, но сакате да станете еден од нив, ве молиме, регистрирајте се.

*Бројот на регистрации е ограничен!

Affiliate Програма "ОД СТУДЕНТИ ЗА СТУДЕНТИ"

Чекор 1: Правиш регистрација и чекаш одобрување на е-маил
Чекор 2: Доколку нашиот тим те прифати за партнер вршиш најава во системот
Чекор 3: Во твојот профил имаш твој автентичен URL линк кој треба да го препратиш на идните нови студенти 
Чекор 4: За секој нов студент кој ке резервира место преку твојот линк ти добиваш процент од неговата уплата.
Додека ти спиеш или уживаш некаде, колку повеќе студенти направат резервации кај нас преку твојот автентичен URL линк, толку повеќе приходи ќе генерираш за себе.