+389 (0) 76 569 705

За нас

На Универзитетот „Гоце Делчев“-Штип денес студираат повеќе од 15.000 студенти.
Со цел на студентите да им се олеснат и подобрат условите за сместување, во соработка со Министерството за образование и наука и Владата на Република Северна Македонија во 2012 год. се основа Првиот Приватен Студентски Дом "ХИЛЈАДНИКОВ"-Штип.

Објектот е комплетно реновиран 2016 год. и располага со капацитет од вкупно 60 легла.

Галерија

Следете не на социјалните мрежи:

Награди и признанија:

Биди секогаш во тек со сите новитети!

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
Barber&Bar2
077 665 528 | 078 804 631
ОПТИКА ДР ЛИДИЈА ОКОЛУС ШТИП
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
Photographer & Videographer
Wedding | Event
Portrait photographer
ФАН ПОРТАЛ ЗА ЗАБАВНИ ВЕСТИ

За Градот Штип
mk_MK