fbpx

+389 (0) 76 569 705

4) Објавување на Резултати

Конечните списоци за прием на студентите ќе бидат објавени на огласните табли во студентските домови каде конкурирал студентот и на веб страницата на Министерството и тоа:

  • за студентите од II година и повисоките години на 05.09.2023 год.

Резултати >>

  • за студентите I година на 30.09.2023 год. 

Приговор по однос на резултатите да  се доставуваат во домот  во рок од 5 дена од денот на објавувањето на резултатите.

Ако бројот на студенти кои ги исполнуваат условите согласно утврдените групи во глава I.2 од овој Конкурс, е помал од предвидениот број на легла, слободните места ќе се пополнуваат по редослед со студенти кои ги исполнуваат условите од другите групи.

Поврзани објави

Биди секогаш во тек со сите новитети!

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
Barber&Bar2
077 665 528 | 078 804 631
ОПТИКА ДР ЛИДИЈА ОКОЛУС ШТИП
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
Photographer & Videographer
Wedding | Event
Portrait photographer
ФАН ПОРТАЛ ЗА ЗАБАВНИ ВЕСТИ

За Градот Штип
mk_MK