3) Доставување на Документи

Заради настанатата ситуација со епидемијата со КОВИД19 и заради избегнување на масовни собирања и групирања, документи се доставуваат само во просториите на студентскиот дом “Хилјадников” на адреса ген. Михајло Апостолски 18 Штип и тоа:

– студентите од II година и повисоките студиски години документите ги доставуваат sustanon 250 side effects од 26.07.2021 год. до 20.08.2021 год.

– студентите од I година документите ги доставуваат од 06.09.2021  год. до 24.09.2021  год.

Документите на кандидатите кои се некомплетни, ненавремено доставени и не се идентични со податоците кои се внесени во електронската пријава, нема да бидат разгледувани.

Поврзани објави

Биди секогаш во тек со сите новитети!

Не спамираме!

077 665 528 | 078 804 631
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
За Градот Штип
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE