1) Електронско Пријавување

Студентите кои се пријавуваат на Конкурсот треба да пополнат ЕЛЕКТРОНСКА ПРИЈАВА таа е поставена на интернет порталот

http://e-uslugi.mon.gov.mk

(ќе биде активна во зададените рокови подолу)

*Сите суденти треба да пополнат ел. пријава и да ни ја испратат на следната емаил адреса во pdf формат

smestuvanje@hiljadnikov.com.mk

Согласно ел. пријава сите документти треба да ги достават во просториите на домот во хартиена форма така што ке ги прегледаме и доколку има потреба ќе ги корегираме.

КАКО ДА АПЛИЦИРАМ ЕЛЕКТРОНСКИ ВО 10 ЧЕКОРИ


ПРОВЕРИ

A Business Professor’s Fitness Secret: Qigong nolvadex for sale Affordable Outdoor Fitness Equipment for Playgrounds and Parks | Durable Exercise Playground Equipment
Роковите за електронско пријавување на студенти се:

за II година и повисоките студиски години:

18.07.2022 год. до 05.08.2022  год.

 

за I година (бруцоши) рокот почнува од

05.09.2022 год. до 16.09.2022 год.

 

По објавување на конечните списоци со примени студенти во домот, доколку останат непополнети места, електронското пријавување ќе продолжи се до пополнување на истите, но најдоцна до 15.11.2022 година.

Aко Комисијата утврди дека податоците кои се внесени во електронската пријава не се идентични со податоците од доставената документација, кандидатите нема да бидат рангирани на конечниот список на прием на студенти во студентски домови.

Студентите кои електронски се пријавиле повеќе пати, за валидна ќе се смета последната пријава пред доставувањето на потребните документи.18

Поврзани објави

Биди секогаш во тек со сите новитети!

Не спамираме!

077 665 528 | 078 804 631
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
За Градот Штип
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE

БЕСПЛАТЕН

e-book

НАЈАВИ СЕ И ПРЕВЗЕМИ
"E-BOOK"
ПАТОКАЗ КАКО ДА ЈА ПОПОЛНИШ ЕЛЕКТРОНСКАТА ФОРМА ПРАВИЛНО!

Не спамираме