Најдобриот студентски Дом

Хилјадников.

‼️ СЛОБОДНИ МЕСТА СЕУШТЕ ИМА ‼ 👉️Сите студенти кои не успеале досега да аплицираат, нека ги комплетираат потребните документи и нека ги достават лично во домот | ☎️ 076 596 705 ☎ ️| ‼️ СЛОБОДНИ МЕСТА СЕУШТЕ ИМА ‼ 👉️Сите студенти кои не успеале досега да аплицираат, нека ги комплетираат потребните документи и нека ги достават лично во домот | ☎️ 076 596 705 ☎

Судент си? ..Бараш сместување?

На право место си.. Пријави се веднаш

Лесен и брз начин на пријавување

el-forma

Чекор 1

Пополни електронска пријава на 
e-uslugi.mon.gov.mk и 

прикачи ги потребните документи 

потребни документи >

Чекор 2

Испрати ни ја електронската пријава во PDF формат и прикачените документи за проверка на

smestuvanje@hiljadnikov.com.mk

PRIKACI-I-ISPRATI

Чекор 3

Ажурирај ја ел. пријава со корекциите и Достави ги потребните документи во просториите на домот за потпишување на Договор за сместување

move-in-giff

Чекор 4

Почитувај ги роковите за сместување и веднаш всели се

Опис на Домот и услуги

Вклучена исхрана за секој студент

Видови на Апартмани

Во секој Aпартман

Во склоп на Домот

Атрактивна Локација
Центар 100%
Квалитет
ОДЛИЧЕН 100%
Услуга
ПЕРФЕКТНА 100%

Локација-Центар

Follow us on social networks:

Што кажуваат студентите за нас?

Повеќе од

0
задоволни домашни и странски студенти
"Одлична локација во центар на градот близу до сите факултети. Пријатна атмосфера за учење."
Никола
Скопје
"Храната е супер апартманите се големи со удобни кревети... Не е скапо Чисто е и има одлична дружба."
Марија Николовска
Охрид
"Има брз интернет и ТВ... мирно е за учење а сепак има студентски живот и дружење"
Анастасија
Скопје

Што кажуваат родителите за нас?

Сместувањето на моето дете студент во овој Студентски дом е најдобрата одлука која ја донесовме пред неколку години.
Вера Димоска
Битола

Успешни приказни од нашите Студенти:

Контактирајте не:

Always stay up to date with all the news!

We don't spam!

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
en_GB