fbpx

+389 (0) 76 569 705

1) Електронско Пријавување

Слободни места има, капацитетот е 60 места. 

Се аплицира до пополнување на сите места, без разлика дали студентите се прва година или втора, трета итн. нема ограничување на бројката во однос на годината на студирање.


 

Студентите кои се пријавуваат на Конкурсот треба да пополнат 

ЕЛЕКТРОНСКА ПРИЈАВА таа е поставена на интернет порталот

 http://e-uslugi.mon.gov.mk

 

 

КАКО ДА АПЛИЦИРАМ ЕЛЕКТРОНСКИ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО СТУДЕНТСКИ ДОМ ВО 10 ЧЕКОРИ

*Сите суденти треба да пополнат ел. пријава, да ги прикачат документите на истата и да ни ја испратат на следната емаил адреса во pdf формат


smestuvanje@hiljadnikov.com.mk


Согласно ел. пријава сите документти треба да ги достават во просториите на домот во хартиена форма така што ке ги прегледаме и доколку има потреба ќе ги корегираме заедно во зададениот рок подолу

A Business Professor’s Fitness Secret: Qigong nolvadex for sale Affordable Outdoor Fitness Equipment for Playgrounds and Parks | Durable Exercise Playground Equipment
Роковите за електронско пријавување на студенти се:

  • за II година и повисоките студиски години: 15.07.2024 г. до 31.07.2024  г.
  • за I година (бруцоши) рокот почнува од 10.09.2024 г. до 17.09.2024 г.

 

 

Студентите кои се запишуваат на факултет во втор или трет уписен рок како и за постарите студенти кои не успеале да најдат сместување, а ги пропуштиле горе наведените рокови, ќе примаме апликации се до пополнување на капацитетот, но не покасно од 30.11.2024 година.

Кандидатите нема да бидат рангирани ако прикачената документација е :

-Некомплетна

Студентите кои електронски се пријавиле повеќе пати, за валидна ќе се смета последната пријава пред доставувањето на потребните документи6

Поврзани објави

Биди секогаш во тек со сите новитети!

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
Barber&Bar2
077 665 528 | 078 804 631
ОПТИКА ДР ЛИДИЈА ОКОЛУС ШТИП
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
Photographer & Videographer
Wedding | Event
Portrait photographer
ФАН ПОРТАЛ ЗА ЗАБАВНИ ВЕСТИ

За Градот Штип
mk_MK

БЕСПЛАТЕН

e-book

НАЈАВИ СЕ И ПРЕВЗЕМИ
"E-BOOK"
ПАТОКАЗ КАКО ДА ЈА ПОПОЛНИШ ЕЛЕКТРОНСКАТА ФОРМА ПРАВИЛНО!

Не спамираме