fbpx

+389 (0) 76 569 705

3) Доставување на Документи

Документи се доставуваат само во просториите на студентскиот дом “Хилјадников”-Штип на адреса ген. Михајло Апостолски 18 Штип и тоа:

 

– студентите од II година и повисоките студиски години документите ги доставуваат од 15.07.2024 год. до 31.07.2024 год.

 

– студентите од I година документите ги доставуваат од 05.08.2024 год. до 17.09.2024 год.

 

Документите на кандидатите кои се некомплетни, ненавремено доставени и не се идентични со податоците кои се внесени во електронската пријава, нема да бидат разгледувани.

Поврзани објави

Биди секогаш во тек со сите новитети!

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
Barber&Bar2
077 665 528 | 078 804 631
ОПТИКА ДР ЛИДИЈА ОКОЛУС ШТИП
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
Photographer & Videographer
Wedding | Event
Portrait photographer
ФАН ПОРТАЛ ЗА ЗАБАВНИ ВЕСТИ

За Градот Штип
mk_MK

БЕСПЛАТЕН

e-book

НАЈАВИ СЕ И ПРЕВЗЕМИ
"E-BOOK"
ПАТОКАЗ КАКО ДА ЈА ПОПОЛНИШ ЕЛЕКТРОНСКАТА ФОРМА ПРАВИЛНО!

Не спамираме