fbpx

+389 (0) 76 569 705

Претплати
Попуст

Сместување и храна за еден студент за еден месец, сместен во четирикреветна соба

Original price was: 6.500 ден.Current price is: 6.000 ден.

Сместување и храна за еден студент за еден месец, сместен во четирикреветна соба

5.900 ден

Сместување и храна за еден студент за еден месец, сместен во четирикреветна соба

5.300 ден

Депозит  - Резервација за едно место за сместување во студентски Дом Хилјадников Штип  

5.000 ден

во 2 креветен апартман

8.450 ден

'- во 3 креветен апартман

7.670 ден

1 2 3
mk_MK