fbpx

+389 (0) 76 569 705

Локација Центар

Локацијата на Студентски Дом "ХИЛЈАДНИКОВ"-Штип е во строг центар на градот Штип.
Пешки се оди скоро до сите факултети на пример :
- Медицински Факултет 8 минути.
- Правен Факултет 8 минути.
- Економски Факултет 8 минути.
- Образовни Науки 12 минути
- Музичка Академија 9 минути.
- Фиммска Академија 7 минути.
- "Кампус 2" 25 минути.
- "Кампус 4" 55 минути.

Следете не на социјалните мрежи:

Награди и признанија:
mk_MK