fbpx

+389 (0) 76 569 705

Најдоброто сместување за интернационални студенти

Hiljadnikov.

Бараш сместување? ... Судент си?

На право место си!

Сместување за интернационални студенти erazmus+
во еднокреветни или двокреветни апартмани
во центарот на градот Штип на само 200 метри од
сите Факултети на Универзитетот Гоце Делчев Штип

Опис и услуги
Типови апартмани
Удобности и карактеристики
Додатно:
Како дел од Домот
Атрактивна Локација
центар 100%
Квалитет
одличен 100%
Услуги
перфектни 100%
Локација Центар

Факултети на Универзитетот Гоце Делчев

Забава и Социјален живот

Социјални мрежи

Што кажуваат студентите за нас?

Мовеќе од

задоволни домашни и интернационални студенти
0

Интернационални/erasmus +

2023-24 Летен семестар

Одлична локација во центар на градот. Има дворче за седење и пријатна атмосфера за учење.

Би ги препорачал за сместување и на други еразмус студенти

Џанлука Конте

Италија

Апартманите се нови големи со удобни кревети... Не е скапо. Чисто е и има одлична дружба.

Наталија Миколчевич

Хрватска

Одлична локација во центар на градот близу до сите факултети. Пријатна атмосфера за учење. Апартманите Хилјадников би ги препорачал и на други студенти за сместување

Леон Томич

Хрватска

2023-24 Зимски семестар

Одлична локација во центарот на градот
Апартманот беше нов чист и удобен
Го препорачувам на сите.

НАТАЛИЈА ГОМЕЗ

Мадрид Шпанија

„Сместувањето беше одлично, во центарот на градот.
Апартманот беше чист и нов. Дефинитивно би се сместил таму повторно“

Емре Туркмен

Турција

Има брз интернет, мирно е за учење, а сепак има студентски живот и дружење
Апартманот беше нов и чист ги има сите потребни работи за едно студентско сместување.

Гокан Бугра

Турција

2022-23 Летен семестар

Собата беше прекрасна. Беше уште подобра од очекуваното. Цената беше неверојатна. Дефинитивно би останал таму повторно

АЛБАН

Франција

Персоналот е неверојатен. Ме чекаа и покрај тоа што доцнев и ми ги покажаа убавите места. Навистина сум благодарна на таквите неверојатни луѓе 🙂 Ќе се вратам!

ЗОРЕ

Турција

Прекрасно студентско сместување како и локација, чисто и удобно

МАРКО

Италија

Успешни приказни од нашите Студенти:

Награди и признанија:

Контакт:

Биди секогаш во тек со сите новитети!

mk_MK