fbpx

+389 (0) 76 569 705

Деловен Простор под закуп 26m2

Деловен простор под закуп 26m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и истиот се наоѓа на фрекфентна улица која има јавен паркинг.

Условите за изнајмување на деловниот просторот се:

  • се изнајмува на минимален рок од една година;
  • закупецот плаќа депозит;
  • закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 5ти во месецот;
  • штетите кои ќе настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
  • тековните сметки како струја, вода, интернет, телевизија се на товар на закупецот.
Поврзани објави
Деловен Простор

Деловен Простор под закуп 24m2

Деловниот простор е со површина од 24m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред

ПРОВЕРИ »
Деловен Простор

Деловен Простор под закуп 19m2

Деловниот простор е со површина од 19m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред

ПРОВЕРИ »

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
Barber&Bar2
077 665 528 | 078 804 631
Студентски Дом ХИЛЈАДНИКОВ
Штип
076 569 705
ОПТИКА ДР ЛИДИЈА ОКОЛУС ШТИП
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
Photographer & Videographer
Wedding | Event
Portrait photographer
ФАН ПОРТАЛ ЗА ЗАБАВНИ ВЕСТИ

mk_MK

БЕСПЛАТЕН

e-book

НАЈАВИ СЕ И ПРЕВЗЕМИ
"E-BOOK"
ПАТОКАЗ КАКО ДА ЈА ПОПОЛНИШ ЕЛЕКТРОНСКАТА ФОРМА ПРАВИЛНО!

Не спамираме