Деловен Простор за Изнајмување
Деловен простор под закуп 19m2 во Комплекс Хилјадников во Штип

Деловен Простор под закуп 19m2

Деловниот простор е со површина од 19m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и

повеќе »
Деловен простор под закуп 24m2 во Комплекс Хилјадников во Штип

Деловен Простор под закуп 24m2

Деловниот простор е со површина од 24m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и

повеќе »
Деловен простор под закуп со 26m2 во Комплекс Хилјадников Штип

Деловен Простор под закуп 26m2

Деловен простор под закуп 26m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и истиот се

повеќе »
Деловен простор под закуп со 26m2 во Комплекс Хилјадников Штип

Деловен Простор под закуп 32m2

Деловен простор под закуп 32m² со опција плус 30m² магацин под деловниот простор. Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет.

повеќе »
Деловен простор под закуп со 26m2 во Комплекс Хилјадников во Штип

Деловен Простор под закуп 26m2

Деловен простор под закуп 26m² со опција плус 30m² магацин под деловниот простор. Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет.

повеќе »

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
Barber&Bar2
077 665 528 | 078 804 631
СТУДЕНТСКИ ДОМ ХИЛЈАДНИКОВ
076 569 705
ОПТИКА ДР ЛИДИЈА ОКУЛУС
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
Photographer & Videographer
Wedding | Event
Portrait photographer
www.zabava.hiljadnikov.com.mk
ФАН ПОРТАЛ ЗА ЗАБАВНИ ВЕСТИ
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
mk_MK