+389 (0) 76 569 705

Author name: taci

Резултати Продолжен рок 1

Стите примени студенти во рок од 5 дена треба да дојдат и потпишат договори за сместување со Домот. Документи потребни за упис во Домот при склучување на договор за сместување 2.1 – Полномошно од родител на студент за потпишување на договор за сместување (да се завери на НОТАР) 2.2 – Договор за сместување (се потпишува лично

Резултати Продолжен рок 1 Read More »

Деловен Простор под закуп 19m2

Деловниот простор е со површина од 19m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и истиот се наоѓа на фрекфентна улица која има јавен паркинг. 19m2 Тоалет Центар Јавен Паркинг Условите за изнајмување на просторот се: деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една

Деловен Простор под закуп 19m2 Read More »

Деловен Простор под закуп 24m2

Деловниот простор е со површина од 24m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и истиот се наоѓа на фрекфентна улица која има јавен паркинг. 24m2 Тоалет Центар Јавен Паркинг Условите за изнајмување на просторот се: деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една

Деловен Простор под закуп 24m2 Read More »

Резултати I-ва година (бруцоши)

Резултати од конкурс за сместување во студентски домови за студенти од Прва година на студии (Бруцоши)   Iва резултати   Iва резултати-2 Previous Next Приговор по однос на резултатите, секој студент може да поднесе директно во домот каде што аплицирал за сместување, во рок од 5 дена од објавата на резултатите. Резултати објавени на МОН

Резултати I-ва година (бруцоши) Read More »

Резултати II-ра и повисоките години

Стите примени студенти во рок од 5 дена треба да дојдат и потпишат договори за сместување со Домот. Документи потребни за упис во Домот при склучување на договор за сместување 2.1 – Полномошно од родител на студент за потпишување на договор за сместување (да се завери на НОТАР) 2.2 – Договор за сместување (се потпишува лично

Резултати II-ра и повисоките години Read More »

Потврда за редовен студент

Потврдата за редовен студент се вади од факултет За да можете да ја извадете најпрво треба да бидете запишани на факултетот да ви биде уплатен семестарот и сл. Дури тогаш од факултетот ќе ви биде испратено корисничко име и лозинка за да можете да се најавите на страната на е-индекс https://students.ugd.edu.mk/ потоа го внесувате корисничкото

Потврда за редовен студент Read More »

1) Електронско Пријавување

Слободни места има, капацитетот е 60 места. Се аплицира до пополнување на сите места, без разлика дали студентите се прва година или втора, трета итн. нема ограничување на бројката во однос на годината на студирање. Студентите кои се пријавуваат на Конкурсот треба да пополнат ЕЛЕКТРОНСКА ПРИЈАВА таа е поставена на интернет порталот http://e-uslugi.mon.gov.mk КАКО ДА

1) Електронско Пријавување Read More »

4) Објавување на Резултати

Конечните списоци за прием на студентите ќе бидат објавени на огласните табли во студентските домови каде конкурирал студентот и на веб страницата на Министерството и тоа: за студентите од II година и повисоките години на 05.09.2023 год. Резултати >> за студентите I година на 30.09.2023 год.  Приговор по однос на резултатите да  се доставуваат во

4) Објавување на Резултати Read More »

2) Потребни Документи

Студентите, кои ги исполнуваат условите во Конкурсот и пополниле електронска пријава, потребно е да ги прикачат во ел. апликација и достават следните документи: 1)  ДОКУМЕНТИ ОД КОНКУРС  Испечатена ел. пријава заради проверка на податоците Потврда за редовен студент (се вади од Факултет),  или друг документ со кои ќе се потврди дека студентот е приман на

2) Потребни Документи Read More »

mk_MK