Деловен Простор за Изнајмување (Објект II )

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
077 665 528 | 078 804 631
076 569 705
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE