+389 (0) 76 569 705

Деловен Простор 2

Нов Деловен Простор 530m2-тип5

Овој деловен простор е проект кој наскоро треба да започне со изградба и да биде готов во наредните неколку месеци. ПОВРШИНА:Вк. површина 530m² и тоа на две нивоа:Приземје 300m² и Сутерен 237m²Сутеренот е поделен е на два дела и тоа еден дел со влез од улица ген. Михајло Апостолски е 132m² и  другиот со влез […]

Нов Деловен Простор 530m2-тип5 Read More »

Нов Деловен Простор 500m2-тип4

Овој деловен простор е проект кој наскоро треба да започне со изградба и да биде готов во наредните неколку месеци. Вкупната површина ќе биде 500m² и тоа на две нивоа од по 250m². Двете нивоа меѓусебно се поврзани со внетрешни скали. Има два влеза и тоа од фрекфентна улица генерал Михајло Апостолски од едната страна

Нов Деловен Простор 500m2-тип4 Read More »

mk_MK