fbpx

Во склоп на комплекс "Хилјадников" се наоѓаат:
Студентски Дом "Хилјадников",
Апартмани за интернационални студенти erasmus+,
Деловен простор за изнајмување - закуп

СМЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ

КОНКУРС ЗА СТУДЕНТСКИ ДОМ 2023/24

СМЕСТУВАЊЕ ЗА СТРАНСКИ СТУДЕНТИ

ERASMUS +

АПАРТМАНИ ЗА ТУРИСТИ

СМЕТУВАЊЕ ВО АПАРТМАНИ ШТИП

ЗАКУП НА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ВО ЦЕНТАР НА ШТИП

sponsored

Barber&Bar2
077 665 528 | 078 804 631

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
ОПТИКА ДР ЛИДИЈА ОКУЛУС ШТИП
078 365 411
АДВОКАТ СТЕФАНИЈА МОНЕВА
++389 72 217 107
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
Photographer & Videographer
Wedding | Event
Portrait photographer
СМЕСТУВАЊЕ ЗА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ СТУДЕНТИ
www.zabava.hiljadnikov.com.mk
ФАН ПОРТАЛ ЗА ЗАБАВНИ ВЕСТИ
КОМПЛЕКС ХИЛЈАДНИКОВ ШТИП
ЗАКУП НА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР
072 235 334
mk_MK