Нов Деловен Простор 530m2-тип5

Овој деловен простор е проект кој наскоро треба да започне со изградба и да биде готов во наредните неколку месеци.

ПОВРШИНА:
Вк. површина 530m² и тоа на две нивоа:
Приземје 300m² и Сутерен 237m²
Сутеренот е поделен е на два дела и тоа еден дел со влез од улица ген. Михајло Апостолски е 132m² и  другиот со влез од ул. Браќа Миладинови е 95m².

 

ВЛЕЗ:
Има 4 влеза и тоа два од фрекфентна улица ген. Михајло Апостолски од едната страна и два од ул. Браќа Миладинови од другата страна.

 

ПАРКИНГ:
Има платформа со 50 паркинг места и плус на двете страни има јавен паркинг.

 

Условите за изнајмување на просторот се:

  • деловниот простор ќе се изнајмува на минимален рок од пет години;
  • можна предвремена резервација и деловна соработка;
Поврзани објави

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
077 665 528 | 078 804 631
076 569 705
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE