ХИЛЈАДНИКОВ АПАРТМАНИ Одлична Локација - Центар на Штип Asset 2 Asset 2 Asset 2 Asset 2 РЕАЛНА ПРИФАТЛИВА ЦЕНА Уживајте во вашиот одмор во Хилјадников Апартмани Asset 2 Asset 2 Asset 2 Asset 2 ПРИЈАТНА АТМОСФЕРА одлично гостопримство Asset 2 Asset 2 Asset 2 Asset 2