fbpx

+389 (0) 76 569 705

Известување за Иселување

Известување за ИСЕЛУВАЊЕ!

Почитувани наши студенти,

бидејки се пријавивте повеќе студенти дека полагате оваа недела,

за да излеземе во пресрет на сите вас иселувањето ќе биде во 


НЕДЕЛА 07/07/2024 год. (од 11час.)

 

Сите студенти се должни со присуство да ги раздолжат своите соби и да ги предадат во исправна состојба како што ги задолжиле. (во исправна состојба, без ѓубре, исчистени и без најразлични непотребни остатоци со расчистени сметки за струја).


Исто така ве известуваме дека сите студенти се должни да ја извршат последната уплата за сместување и храна за месец 06/2024 најкасно до 30-ти овој месец.


Кон Уплата >>

 

(депозитот не се пребива со уплатата за овој месец туку откако ке се раздолжат собите во исправна состојба со подмирени сите сметки согласно потпишаните договори)

Поврзани објави

Биди секогаш во тек со сите новитети!

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
Barber&Bar2
077 665 528 | 078 804 631
ОПТИКА ДР ЛИДИЈА ОКОЛУС ШТИП
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
Photographer & Videographer
Wedding | Event
Portrait photographer
ФАН ПОРТАЛ ЗА ЗАБАВНИ ВЕСТИ

За Градот Штип
mk_MK

БЕСПЛАТЕН

e-book

НАЈАВИ СЕ И ПРЕВЗЕМИ
"E-BOOK"
ПАТОКАЗ КАКО ДА ЈА ПОПОЛНИШ ЕЛЕКТРОНСКАТА ФОРМА ПРАВИЛНО!

Не спамираме