Велигденски-Попуст
10% ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТ

ВАЖИ ДО 25/04/2022

10%

ВЕЛИГДЕНСКИ
ПОПУСТ

ЗА СИТЕ НОВИ РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ОД СЕПТЕМВРИ 2022/23

ВНЕСИ ГО КУПОН КОДОТ ПРИ НАПЛАТА

VELIGDEN10%

Поврзани објави

Биди секогаш во тек со сите новитети!

Не спамираме!

077 665 528 | 078 804 631
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
За Градот Штип
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE