Известување за Вселување

Известување за сите студенти кои имаат поднесено документи во Студентски Дом Хилјадников Штип дека вселувањето ке биде во: 

Недела 03-10-2021 год. од 11:00-18:00час.

Сите студенти согласно изборот кои го имаат направено треба да извршат уплата за месец 10/2021 год.

Истата можат да ја направат на следниот линк:

Известување за студентите од I-ва година

Сите студенти од Iва година (бруцоши) кои имаат поднесено документи за сместување во Студентски Дом Хилјадников, а веќе имаат добиено индекс број (e-indeks) од факултетот во кој се запишани да достават “Потврда за редовен студент” по пошта, лично или на емаил smestuvanje@hiljadnikov.com.mk  најкасно до 20.08.2021 (Понеделник)

Потврдата можете да ја порачате да ви ја изготват електронски преку e-indeks од факултетот.