fbpx

+389 (0) 76 569 705

дуќан

Деловен Простор под закуп 19m2

Деловниот простор е со површина од 19m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и истиот се наоѓа на фрекфентна улица која има јавен паркинг. 19m2 Тоалет Центар Јавен Паркинг Условите за изнајмување на просторот се: деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една […]

Деловен Простор под закуп 19m2 Read More »

Деловен Простор под закуп 24m2

Деловниот простор е со површина од 24m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и истиот се наоѓа на фрекфентна улица која има јавен паркинг. 24m2 Тоалет Центар Јавен Паркинг Условите за изнајмување на просторот се: деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една

Деловен Простор под закуп 24m2 Read More »

Деловен Простор под закуп 26m2

Деловен простор под закуп 26m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и истиот се наоѓа на фрекфентна улица која има јавен паркинг. 26m2 Тоалет Центар Јавен Паркинг Условите за изнајмување на деловниот просторот се: се изнајмува на минимален рок од една година; закупецот плаќа

Деловен Простор под закуп 26m2 Read More »

Деловен Простор под закуп 32m2

Деловен простор под закуп 32m² со опција плус 30m² магацин под деловниот простор. Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има голема тераса, и истиот се наоѓа на фрекфентна улица која има јавен паркинг. 32m2 Тоалет Центар Јавен Паркинг Условите за изнајмување на Delovniot просторот се: се

Деловен Простор под закуп 32m2 Read More »

Деловен Простор под закуп 57m2

Деловен простор под закуп со површина од 57m² и со опција плус 30m² магацин . Деловниот просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивирани два тоалети. Пред деловниот простор има голема тераса, и истиот се наоѓа на фрекфентна улица која има јавен паркинг. 57m2 2 x Тоалет Центар Јавен Паркинг Условите за

Деловен Простор под закуп 57m2 Read More »

Деловен Простор под закуп 26m2

Деловен простор под закуп 26m² со опција плус 30m² магацин под деловниот простор. Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има голема тераса, и истиот се наоѓа на фрекфентна улица која има јавен паркинг. 26m2 Тоалет Центар Јавен Паркинг Условите за изнајмување на деловниот просторот се: се

Деловен Простор под закуп 26m2 Read More »

mk_MK