В-Сместување и храна

6.890 ден

– во 4 креветен апартман

Исчисти

Опис

Сместување и храна за студент во 4 креветен апартман

Дополнителни информации

Одбери Месец за плаќање

10/2022, 11/2022, 12/2022, 01/2023, 02/2023, 03/2023, 04/2023, 05/2023, 06/2023

Други продукти

Депозит  - Резервација за едно место за сместување во студентски Дом Хилјадников Штип  

5.000 ден

- во 3 креветен апартман

7.670 ден

- во 4 креветен апартман

6.890 ден

- доплата за 3 креветен апартман

780 ден

Deposit - Reservation for one bed for accommodation in student Dorm Hiljadnikov Stip  

6.200 ден

9.220 ден

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE