Б3СХ-Сместување и храна

7.670 ден

– во 3 креветен апартман

Исчисти

Опис

Сместување и храна за студент во 3 креветен апартман

Дополнителни информации

Одбери Месец за плаќање

10/2023, 11/2023, 12/2023, 01/2024, 02/2024, 03/2024, 04/2024, 05/2024, 06/2024

Други продукти

Депозит  - Резервација за едно место за сместување во студентски Дом Хилјадников Штип  

5.000 ден

во 2 креветен апартман

8.450 ден

- во 3 креветен апартман

7.670 ден

- во 4 креветен апартман

6.890 ден

Deposit - Reservation for one bed for accommodation in student Dorm Hiljadnikov Stip  

12.300 ден

12.300 ден

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
mk_MK