Дневна Карта за паркирање

Во денешно време е потешко да најдеш добро место за паркирање, ние можеме да ви помогнеме да не лутате и барате паркинг, туку тој да ви биде обезбеден на време

Оваа додатна услуга можете да ја нарачате при потврдување на резервацијата.

Цена:

100ден / Дневно / По сместување