Превоз од Штип до Аеродром Скопје

Може да ви организираме превоз од апартманите во Штип до Аeродромот во Скопје.

Оваа додатна услуга можете да ја нарачате при потврдување на резервацијата.

Цена:

3.500ден / Еднаш / По сместување