Превоз од Аеродром Скопје до Штип

Може да ви организираме превоз од Аeродромот во Скопје до апартманите во Штип

Оваа додатна услуга можете да ја нарачате при потврдување на резервацијата.

Цена:

3.500ден / Еднаш / По сместување