Превоз од Штип до Аеродром Скопје

Може да ви организираме превоз од апартманите во Штип до Аeродромот во Скопје.

Оваа додатна услуга можете да ја нарачате при потврдување на резервацијата.

Цена:

3.500ден / Еднаш / По сместување

Превоз од Аеродром Скопје до Штип

Може да ви организираме превоз од Аeродромот во Скопје до апартманите во Штип

Оваа додатна услуга можете да ја нарачате при потврдување на резервацијата.

Цена:

3.500ден / Еднаш / По сместување

Дневна Карта за паркирање

Во денешно време е потешко да најдеш добро место за паркирање, ние можеме да ви помогнеме да не лутате и барате паркинг, туку тој да ви биде обезбеден на време

Оваа додатна услуга можете да ја нарачате при потврдување на резервацијата.

Цена:

100ден / Дневно / По сместување