Г-Сместување и храна

2.500 ден

  • Сместување за студент во апартман
Исчисти

Опис

Сместување за студент во апартман

Дополнителни информации

Одбери Месец за плаќање

10/2021, 11/2021, 12/2021, 01/2022, 02/2022, 03/2022, 04/2022, 05/2022, 06/2022

Други продукти

Депозит  - Резервација за едно место за сместување во студентски Дом Хилјадников Штип  

5.000 ден

во 2 креветен апартман

6.500 ден

во 3 креветен апартман

5.900 ден

во 4 креветен апартман

5.300 ден

Сместување за студент во апартман

2.500 ден