Известување за Вселување

Известување за сите студенти кои имаат поднесено документи во Студентски Дом Хилјадников Штип дека вселувањето ке биде во: 

Недела 03-10-2021 год. од 11:00-18:00час.

Сите студенти согласно изборот кои го имаат направено треба да извршат уплата за месец 10/2021 год.

Истата можат да ја направат на следниот линк:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Поврзани објави

Биди секогаш во тек со сите новитети!

Не спамираме!

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
За Градот Штип