Известување за студентите од I-ва година

Сите студенти од Iва година (бруцоши) кои имаат поднесено документи за сместување во Студентски Дом Хилјадников, а веќе имаат добиено индекс број (e-indeks) од факултетот во кој се запишани да достават “Потврда за редовен студент” по пошта, лично или на емаил smestuvanje@hiljadnikov.com.mk  најкасно до 20.08.2021 (Понеделник)

Потврдата можете да ја порачате да ви ја изготват електронски преку e-indeks од факултетот.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Поврзани објави

Биди секогаш во тек со сите новитети!

Не спамираме!

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
За Градот Штип