Деловен Простор за Изнајмување

Деловен Простор 19m2

Деловниот простор е со површина од 19m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и

повеќе »

Деловен Простор 24m2

Деловниот простор е со површина од 24m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и

повеќе »

Деловен Простор 26m2

Деловниот простор со површина од 26m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и истиот

повеќе »

Деловен Простор 32m2

Површина од 32m² со опција плус 30m² магацин под деловниот простор. Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот

повеќе »

Деловен Простор 57m2

Површина од 57m² со опција плус 30m² магацин под деловниот простор. Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивирани два тоалети. Пред

повеќе »

Деловен Простор 26m2

Површина од 26m² со опција плус 30m² магацин под деловниот простор. Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот

повеќе »

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
Barber&Bar2
077 665 528 | 078 804 631
СТУДЕНТСКИ ДОМ ХИЛЈАДНИКОВ
076 569 705
ОПТИКА ДР ЛИДИЈА ОКУЛУС
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
Photographer & Videographer
Wedding | Event
Portrait photographer
www.zabava.hiljadnikov.com.mk
ФАН ПОРТАЛ ЗА ЗАБАВНИ ВЕСТИ
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
en_GB