Деловен Простор за Изнајмување

Деловен Простор 85m2

Деловен простор со површина од 85m², простран застаклен поглед од две страни кон парк и улица со можност за преградување и делење по потреба, исто

повеќе »

Деловен Простор 34m2

Деловниот простор со површина од 34m². Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има  тераса, и истиот

повеќе »

Деловен Простор 52m2

Деловен простор со површина од 52m², просторот има 3 посебни врати со 3 посебни излози и можност за преградување и делење по потреба, исто така

повеќе »

Деловен Простор 32m2

Површина од 32m² со опција плус 30m² магацин под деловниот простор. Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот

повеќе »

Деловен Простор 57m2

Површина од 57m² со опција плус 30m² магацин под деловниот простор. Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивирани два тоалети. Пред

повеќе »

Деловен Простор 26m2

Површина од 26m² со опција плус 30m² магацин под деловниот простор. Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот

повеќе »

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
077 665 528 | 078 804 631
076 569 705
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE