fbpx

+389 (0) 76 569 705

Вести и Настани

Резултати Продолжен рок 1

Стите примени студенти во рок од 5 дена треба да дојдат и потпишат договори за сместување со Домот. Документи потребни за упис во Домот при склучување на договор за сместување 2.1 – Полномошно од родител на студент за потпишување на договор за сместување (да се завери на НОТАР) 2.2 – Договор за сместување (се потпишува лично

Резултати Продолжен рок 1 Read More »

Резултати I-ва година (бруцоши)

Резултати од конкурс за сместување во студентски домови за студенти од Прва година на студии (Бруцоши)   Iва резултати   Iва резултати-2 Previous Next Приговор по однос на резултатите, секој студент може да поднесе директно во домот каде што аплицирал за сместување, во рок од 5 дена од објавата на резултатите. Резултати објавени на МОН

Резултати I-ва година (бруцоши) Read More »

Резултати II-ра и повисоките години

Стите примени студенти во рок од 5 дена треба да дојдат и потпишат договори за сместување со Домот. Документи потребни за упис во Домот при склучување на договор за сместување 2.1 – Полномошно од родител на студент за потпишување на договор за сместување (да се завери на НОТАР) 2.2 – Договор за сместување (се потпишува лично

Резултати II-ра и повисоките години Read More »

Потврда за редовен студент

Потврдата за редовен студент се вади од факултет За да можете да ја извадете најпрво треба да бидете запишани на факултетот да ви биде уплатен семестарот и сл. Дури тогаш од факултетот ќе ви биде испратено корисничко име и лозинка за да можете да се најавите на страната на е-индекс https://students.ugd.edu.mk/ потоа го внесувате корисничкото

Потврда за редовен студент Read More »

Известување за Вселување

Известување за сите студенти кои се примени во Студентски Дом Хилјадников Штип дека вселувањето ке биде во: Четврток 06-10-2022 год. од 11:00-18:00час. Сите студенти треба да имат извршено уплата за месец 10/2022 год. Истата можат да ја направат на следниот линк: КОН ПРЕТПЛАТА >>

Известување за Вселување Read More »

1) Резултати II-ра и повисоките години

Резултати од конкурс за сместување во студентски домови за студенти од втора и повисоки години на студии   1-1 резултати II-ра и повисоки години   1-2 резултати II-ра и повисоки години   резултати од приговори  

1) Резултати II-ра и повисоките години Read More »

Affiliate програма “од Студенти за Студенти”

ДОДЕКА УЖИВАШ ВО СЛОБОДНОТО ВРЕМЕ ПРЕПОРАЧАЈ ГО ДОМОТ ЗА СМЕСТУВАЊЕ НА ИДЕН НОВ СТУДЕНТ И ГЕНЕРИРАЈ “ПАСИВНИ ПРИХОДИ” ЗА ТЕБЕ БИДИ ПАРТНЕР НА НАЈДОБРИОТ СТУДЕНТСКИ ДОМ ВО ШТИП Чекор 1: Правиш регистрација и чекаш одобрување на е-маил Чекор 2: Доколку нашиот тим те прифати за партнер вршиш најава во системот Чекор 3: Во твојот профил

Affiliate програма “од Студенти за Студенти” Read More »

mk_MK