fbpx

+389 (0) 76 569 705

Успешни Приказни

Успешни Приказни од нашите студенти-Изабела

Пишува Д-р. Изабела Брсакоска ПЗУ Д-р Илија Караманов Кратко за градот Штип  Штип е одличен град за студирање, има преубави места за излегување каде што се организираат голем број на студентски забави. Впечатоци од сместувањето и условите во Студентски Дом Хилјадников Условите се одлични, апартманите се големи со удобни кревети и во секоја соба има  […]

Успешни Приказни од нашите студенти-Изабела Read More »

Успешни Приказни од нашите студенти-Петар

Пишува: Петар Ангеловски Deutsche Telekom Global Carrier, Будимпешта За првиот ден во Студентски Дом Хилјадников Првиот ден во студентскиот дом Хилјадников за мене како и за секој бруцош беше интересен и возбудувачки. Тимот на Хилјадников со својата љубезност го направи вселувањето помалку стресно и се сеќавам администрацијата пројде доста брзо. Потоа следуваше најинтереснион дел, запознавање

Успешни Приказни од нашите студенти-Петар Read More »

Успешни Приказни од нашите студенти-Адријана

Пишува: Андријана Најденковска Алкалоид АД Скопје Кратко за градот Штип Пред се е безбеден град, се повеќе се средува, секогаш има кај да се прошета и да се види нешто ново. Рестораните имаат прекрасна храна и солидини цени. Впечатоци од сместувањето и условите во Студентски Дом Хилјадников Возбуда, големи очекувања и немаше простор за страв

Успешни Приказни од нашите студенти-Адријана Read More »

Успешни Приказни од нашите студенти-Мартин

Пишува: Мартин Трајановски Sigma Technology – Шведска Кратко за градот Штип и излегувањето кафичи ресторани студентски забави Штип како град во моментите кога јас студирав имаше одлична понуда на ноќен живот и добра забава. Секако живееме во доста динамично време така да работите се менуваат секојдневно во тој поглед. Во одредени моменти имаме подобра забава

Успешни Приказни од нашите студенти-Мартин Read More »

Успешни Приказни од нашите студенти-Кристина

Пишува: проф. Кристина Цветаноска ООУ “Д.Р.Владимир Полежиноски” – Кичево За првиот ден во Студентски Дом Хилјадников На мојот прв ден во студентски дом Хилјадников бев возбудена и изгубена додека тимот на домот ме шетаа да го разгледам домот. Возбудена, поради тоа што требаше да ги запознам моите цимерки со кои иако не ги познавав, свесна

Успешни Приказни од нашите студенти-Кристина Read More »

Успешни Приказни од нашите студенти-Викторија

Пишува: Д-р. Викторија Петреска „ПЗУ Виталонг“ – Прилеп Краток опис  за моето пристигнување и престој во градот Штип  Јас го избрав градот Штип за студирање, поради тоа што од една страна е безбеден студентски град, полн со студенти, каде скоро секој ден има организирани забави во кафичи и дискотеки, но и најдобри театарски претстави. Кога

Успешни Приказни од нашите студенти-Викторија Read More »

mk_MK