Accommodations

Апартман за Еразмус Студенти

Одличен избор за учење, релаксација и краток одмор за студентите.

Опис

Погледнете детали


Трикреветен Апартман со засебно купатило 2

Одличен избор за краток релаксирачки одмор со пријателите.

Опис

Погледнете детали


Трикреветен Апартман со засебно купатило

Одличен избор за краток релаксирачки одмор со пријателите.

Опис

Погледнете детали


Четирикреветен Апартман со купатило

Одличен избор за релаксација и краток одмор за семејства со деца или група на пријатели.

Опис

Погледнете детали


Апартман на приземје

Одличен избор за релаксација и краток одмор за семејства со деца или група на пријатели.

Опис

Погледнете детали


Четирикреветен Апартман со засебно купатило

Одличен избор за релаксација и краток одмор за семејства со деца или група на пријатели.

Опис

Погледнете детали