Четирикреветен Апартман со засебно купатило

Одличен избор за релаксација и краток одмор за семејства со деца или група на пријатели.

Погледнете детали

Апартман на приземје

Одличен избор за релаксација и краток одмор за семејства со деца или група на пријатели.

Цените започнуваат од: 2.140ден по ноќ

Погледнете детали

Четирикреветен Апартман со купатило

Одличен избор за релаксација и краток одмор за семејства со деца или група на пријатели.

Цените започнуваат од: 2.900ден по ноќ

Погледнете детали

Трикреветен Апартман со засебно купатило

Одличен избор за краток релаксирачки одмор со пријателите.

Цените започнуваат од: 1.200ден по ноќ

Погледнете детали

Трикреветен Апартман со засебно купатило 2

Одличен избор за краток релаксирачки одмор со пријателите.

Цените започнуваат од: 1.000ден по ноќ

Погледнете детали

Апартман за Еразмус Студенти

Одличен избор за учење, релаксација и краток одмор за студентите.

Цените започнуваат од: 470ден по ноќ

Погледнете детали