Трикреветен Апартман со засебно купатило 2

Овој апартман е со засебен тоалет со туш, има телевизор со рамен екран и кабловска телевизија, бесплатен Wi-Fi интернет, мини кујна со фрижидер, апарат за чај,/кафе, мала ел. рингла, фен како и големи и мали крпи.

Апартмените се со одлична централна локација и се оди пешки до секое важно место во градот (ресторани, кафулиња, супермаркети, зоолошка градина, градски парк, музеј и сл.)

Ако сакате да ја разгледате наоколу може да користите ваш велосипед.

Во објектот има пинг-понг маса за играње во слободно време.

Паркингот пред објектот е јавен и се плаќа 20ден./час со SMS или 100 ден. се купува билет за цел ден.

Аеродромот во Скопје е оддалечен околу 62 километри. Може да ви организираме превоз до истиот како додатна услуга со претходна најава.

Апартманот е во Сутерен на објектот

Трикреветен Апартман со засебно купатило

Овој апартман е со засебен тоалет со туш, климатизиран е, има телевизор со рамен екран и кабловска телевизија, бесплатен Wi-Fi интернет, мини кујна со фрижидер, апарат за чај,/кафе, мала ел. рингла, фен како и големи и мали крпи.

Апартмените се со одлична централна локација и се оди пешки до секое важно место во градот (ресторани, кафулиња, супермаркети, зоолошка градина, градски парк, музеј и сл.)

Ако сакате да ја разгледате наоколу може да користите ваш велосипед.

Во објектот има пинг-понг маса за играње во слободно време.

Паркингот пред објектот е јавен и се плаќа 20ден./час со SMS или 100 ден. се купува билет за цел ден.

Аеродромот во Скопје е оддалечен околу 62 километри. Може да ви организираме превоз до истиот како додатна услуга со претходна најава.

Апартманот е во Сутерен на објектот