Деловен Простор 32m2

Површина од 32m² со опција плус 30m² магацин под деловниот простор. Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има голема тераса, и истиот се наоѓа на фрекфентна улица која има јавен паркинг.

Условите за изнајмување на просторот се:

  • деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една година;
  • закупецот плаќа депозит;
  • закупнината плус ДДВ се плаќа во тековниот месец најдоцна до 5ти во месецот;
  • штетите кои ќе настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
  • тековните сметки како струја, вода, интернет, телевизија се на товар на закупецот.
Поврзани објави

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
077 665 528 | 078 804 631
076 569 705
078 365 411
АДВОКАТ ЕЛИЗАБЕТА ПАНЕВА
++389 78 319 329
ул."Ген. Михајло Апостолски" 18
локал-1, 2000 Штип
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE