Деловен Простор 26m2

Површина од 26m² со опција плус 30m² магацин под деловниот простор. Просторот има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет. Пред деловниот простор има голема тераса, и истиот се наоѓа на фрекфентна улица која има јавен паркинг.

Условите за изнајмување на просторот се:
  • деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една година;
  • закупецот плаќа депозит 300 евра;
  • закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 5ти во месецот и изнесува 250 евра плус ДДВ;
  • штетите кои ќе настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
  • тековните сметки како струја, вода, интернет, телевизија се на товар на закупецот.
Поврзани објави

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE