РОКОВИ ЗА ВСЕЛУВАЊЕ
Објавено на 09-07-2020


Рокот за вселување на студентите во своите соби е:

Студентот се вселува во студентскиот дом почнувајќи од денот на потпишаниот договор со домот во кој е примен.